info@faizwebdesign.nl
info@faizwebdesign.nl

WEB/UX DESIGNER

Faiz Webdesign is opgericht door Faizal Heesbeen. Ik ben een 4de jaars CMD student. Ik zit al van jongs af aan in de grafische en media wereld. Na de basisschool ben ik naar de Grafische Lyceum Amsterdam gegaan en na het behalen van mijn diploma ben ik doorgestroomd naar het Mediacollege.

 

Het ontwerpen van websites, applicaties en printwerk is mijn passie. Tijdens mijn opleiding leer ik o.a. verschillende strategieën en technieken toe te passen, knelpunten binnen ontwerpen te analyseren en op te lossen en een ontwerp te creëren waarbij de gebruiker met weinig inspanningen zijn/haar doel kan bereiken.

CMD

Ik ben een 4de jaars CMD student. Tijdens deze studie onderzoek, bedenk en maak ik interactieve communicatieproducten en -diensten, zoals websites, apps en interactieve installaties waarbij de gebruiker centraal staat.

wordpress

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites. Wij werken met WordPress, omdat het hiermee voor jou mogelijk is om gemakkelijk kleine tekstuele aanpassingen te doen.

html5/css3

HTML 5 en CSS 3 zijn codetalen waarmee wij jouw website structuur geven en vormgeven. Het is altijd een uitdaging, maar heerlijk om op basis van de vooraf gedane onderzoek te bepalen waar je het content het beste kan plaatsen en welke/wat voor animatie daar het best bij past.

Sketch & Adobe Design Collection

Sketch, Indesign en Photoshop zijn de programma’s waarmee wij creative ideeën realiseren, zoals het maken van logo’s en advertenties. Er is niets leuker dan onze creative ideeën met deze programma’s uit te werken.

sterke punten

  • Communicatief/sociaal sterk

  • Inlevingsvermogen

  • Oog voor detail

  • Behoud het overzicht

  • Doorzettingsvermogen

  • Creatief

  • Teamplayer en kan zelfstandig ook goed overweg

VAARDIGHEDEN

80%
WordPress
85%
HTML5
90%
CSS3
85%
Indesign/Illustrator/Sketch
80%
Photoshop

werkwijze

FOCUS
Aan de slag!
Mijn focus gaat uit naar jouw interesses en onderzoeken de behoeftes en goals van jouw website bezoekers en creëren op basis van deze resultaten jouw site goals.
CREATIVE
Mijn ontwerp keuzes
Jouw website moet represent staat voor jouw bedrijf. Hierbij kan ik jou adviseren wat wel of niet interessant is en worden de punten die zijn besproken in je site verwerkt.
TESTING
Wordt het begrepen?
Voordat jouw website online gaat wordt het eerst getest om er zeker van te zijn of de gebruikers de website wel begrijpen en makkelijk hun doelen weten te behalen.
DELIVER
Finishing touch
Wanneer wij door al deze fases heen zijn, wordt de site online geplaatst! Service verlenen na het voltooien van jouw website is ook mogelijk.

Spreekt mijn werkwijze jou aan?